Bijeenkomst BNW een groot succes!

Afgelopen donderdag vond de bijeenkomst van Beweegzorg Noordwest plaats. Met een grote opkomst, van circa 70 geïnteresseerde collega’s was het een zeer geslaagde avond.

De voorzitter, Mario van Til  heeft een presentatie gegeven over de mogelijkheden en kansen die BNW voor de fysiotherapeuten van de regio NoordWest gaat bieden. Voor een sfeerimpressie van de bijeenkomst, klik hier.

Na de presentatie volgde gastspreker Freek Jonkers namens het NWZ. Hij heeft in niet misteverstane bewoordingen duidelijk gemaakt dat het belang van georganiseerde 1e lijnsfysiotherapeuten voor het NWZ van groot belang is. Tevens was Joost Otte namens VGZ vertegenwoordigd. VGZ ziet veel meerwaarde in regionalisering van de beweegzorg.  In dit proces ondersteunt Joost Otte initiatieven als BNW op diverse manieren. Meer dan ooit heeft hij handreikingen gedaan om met elkaar in gesprek te gaan.

Vanuit het publiek kwamen er veel positieve reacties, vragen, wensen en ideeën naar voren. Het onderwerp ’tarieven’ werd meermaals genoemd. Dit is niet het initiële doel van BNW. BNW kan op allerlei terreinen de fysiotherapeuten helpen, ondersteunen en ontzorgen. Op deze avond is echter duidelijk geworden dat áls je zaken wilt gaan bereiken of ontwikkelen, je dit het beste georganiseerd kunt aanpakken. BNW is hiervoor dé manier, zoals in dit filmpje zichtbaar: BNW in beeld: Klik hier