Ontwikkelingen BNW

Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen die BNW doormaakt:

  • Inmiddels heeft BNW ook de eerste contacten gelegd met de oefentherapeuten. Begin 2020 zullen deze een vervolg krijgen en zal er een voorstel gedaan worden om ook voor deze collega’s een informatie avond te gaan organiseren. het doel van BNW is ten slotte: ‘Van en voor paramedici’
  • Eerder hebben wij u gemeld dat Myrthe Brachel, ondersteunend bij de ontwikkeling van BNW namens ZONH, een nieuwe baan heeft gevonden. Het ongelukkige feit wil dat haar vervangster Tirza Louwe ook een nieuwe uitdaging heeft gevonden in het verder ontwikkelen van haar eigen bedrijf. BNW is in overleg met ZONH welke vorm de ondersteuning vanuit ZONH verder vorm gaat krijgen.
  • BNW gelooft erin dat dit het moment is om ons te gaan organiseren. De leden van het bestuur hebben inmiddels verschillende praktijken bezocht. Dit is niet alleen om BNW bekender te maken maar ook vooral om te inventariseren wat er leeft onder onze collega’s. Waar liggen de verdere behoeftes en mogelijkheden? Vanuit verschillende kanten heeft BNW begrepen dat diverse netwerken sterke behoefte hebben aan samenwerking en ondersteuning. Hiermee gaan wij aan de slag!