Sigrit de Jongh

Mijn naam is Sigrit de Jongh, projectleider van BNW. Lang geleden afgestudeerd als fysiotherapeut. Na een paar jaar overstapt naar de zakelijke dienstverlening. In de uitzendbranche opgeleid op het gebied van marketing, sales en in hoe je de verwachting van klanten kunt overtreffen. Dit sluit mooi aan bij de patient journey, de zorgpaden waar BNW samen met andere zorgverleners in de regio aan werkt. Mijn rol als projectleider is die van verbinder en aanjager, het aanspreekpunt voor BNW. Naast mijn werk als projectleider werk ik freelance als interim manager, kwaliteitsmanager of coach met name binnen de fysiotherapie. En ben ik moeder van 2 geweldige pubers, sta ik soms achter de bar in het cafe van mijn man en ben ik een echte levensgenieter. Je kunt mij bereiken op 0650683081 of info@bnw.nl