Skip to content

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen over de beweegzorg in Noord-Kennemerland en de Kop van Noord-Holland en landelijk. 

ALV BNW op 16 maart 2023 in Schagen
17.00-19.00u in zaal Alpha

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Volg ons

Voorjaars ALV op 16 maart 2023

Voorjaars ALV op 16 maart 2023. Zaal Alpha in Schagen van 17.00-19.00u. Meld je aan. 
Lees meer

Word ook lid van BNW!

BNW heeft u nodig. Om daadwerkelijk onze regionale beroepsgroep te kunnen representeren en aanspreekpunt en gesprekspartner te kunnen worden, heeft BNW leden nodig. Hoe groter de groep is die BNW vertegenwoordigt, des te groter is het verschil dat we kunnen maken als we aan overlegtafels aanschuiven.
Lees meer

Samenwerking tussen Netwerk Oncologische Zorg en Beweegzorg Noordwest

Het Netwerk Oncologische Zorg (NOZ) heeft na haar laatste ledenvergadering, afgelopen december, besloten te gaan aansluiten bij BNW.
Lees meer

Samenwerking met HONK & HKN – Zorgpad Valpreventie

Onlangs heeft er een veelbelovend gesprek plaatsgevonden tussen oa BNW en de coördinator ouderenzorg van het ketenzorgprogramma INKT, wat een onderdeel is van HONK en HKN. Dit gesprek had als
Lees meer

Samenwerking met Schoudernetwerk SNNHN, Lage Rugnetwerk en KNGF

Ook bij schoudernetwerk SNNHN heeft BNW de vraag neergelegd of zij willen overwegen om samen te gaan werken. Met het lage rugnetwerk hebben er ook inmiddels contacten plaatsgevonden en ziet dit kwaliteitsnetwerk ook veel meerwaarde in een samenwerking! Tot slot staat BNW ook in contact met het KNGF.
Lees meer

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Begin december is er een constructieve bijeenkomst geweest met een aantal collega's die overwegen om de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) aan te gaan bieden.
Lees meer